Långhelg är ju ett ypperligt tillfälle att ta tag i nattamningen.

Natt 1:

Jag har sovit i gästsängen med öronproppar. Har inte hört ett ljud. Men tydligen har Bebis vaknat varannan timme typ och jag har sovit så illa. Ska prova egna kuddar och täcke får se om det blir bättre. Nåja jag hade naturligtvis min två måste kudde, jag sover ALLTID med en kudde på örat nämligen.

Make och Barn har varit in till stan idag och tittat på bilar, IGEN.

Jag och Bebis har tagit en cykeltur, rensat ogräs (läs ätit), sovit rekordlänge (Bebis) och tittat ikapp inspelade program (jag).

Nu ska vi se om det är så gott med polkachokladen och vispad grädde som jag tror…

Ikväll tittar jag på Poirot på TV4, maken går nog hellre och lägger sig än tittar på det..

Uppdate: Jag tycker nog det var godare med schweizernöt och ja han gick o la sig