Fick en förfrågan i morse om vi inte skulle komma ner till Babysången i kyrkan. Sol och klarblå himmel. Hade ändå tänkt att ta en cykeltur med barnen. Så varför inte cykla till sången.. Så det var bara att hoppa ur pyjamasen x3 och klä på oss snabbt som fan och iväg. 50 minuter tog det sen satt vi på cykeln. Måste vara nått slags rekord men då hade jag glömt hälften. Tur att jag hade blöjor i väskan iaf.

Det slutade med att vi var nere en fem över halv tio. Det började halv och vi kom inte ens sist.. 😉

Sen lek och efter det lite fika. Fast det var mera mellis med mackor och grejer. Tydligen buffe, så vi hade nog kunnat fått i oss ett par mackor till om vi vetad det. Sen fick Barnet leka med Sibylle (sångledaren) och det andra stora barnen, jag har ingen aning om vad det gjorde. Trodde han lekte i sandlådan jag..

Btw så tyckte hon att S var ett konstigt namn på en tjej. Kan bero på att det är en kille svarade jag..

Eftersom det inte blev nått fika lovade jag att vi skulle baka en kaka när vi kom hem.

Jag: -Ska du hjälpa mig baka kakan?

Barnet: – Nej, mamma kan själv..

och knäppte han på TVn..

Så nötkaka blev det till lunch idag.