Var alltså hos barnens farmor & farfar igår och det är ju en pärs. Förra helgen bestämde de att vi skulle komma igår. Fint då åker vi väl när vi är klara eller hur och kommer när vi kommer typ mitt på dagen. Nej då måste farmor ringa på morgonen och checka vilken tid vi kommer, SEN måste hon ringa en gång till när vi sitter i bilen för att höra var vi är..

Sen blir det väntan på maten ett par timmar. Två barn, ett stora rum UTAN leksaker förutom några små gamla nallar ( hur många barn leker med gosedjur?) och sist men inte minst en trappa UTAN grind. Nej för grinden har de satt uppe förstår ni för de är ju farligare. MEN VI ÄR JU ALDRIG UPPE.

Om det nu inte finns några leksaker kan väl det åtminstone finnas en TV så Barnen har nått att göra förutom att klättra på väggarna årets hittills soligaste och varmaste dag.

Sen toppar vi det med lite fika innan vi åker hem. FYRA frysta mazariner till fyra vuxna och ett barn, skojar du?! Barnet åt två. Så var det med det.

Tur att vi har en gammelmormor nära. Vi var där på långfredagen. Nu ska vi se.. Kanelbullar, chokladmazariner, syltkakor, knäckkakor och två småkakor till om jag inte glömt nått – DET kallar jag fika. Ja och en godisskål som brukar vara välfylld också!

Sen toppar vi det med att barnen inte fick påskägg. Tur att barnen har en mormor också! Är inte påskägg en självklarhet att ge bort?

Ja just ja..

Farfar hade varit och avlivat sin mammas katter för hon är sjuk och kan inte ta hand om dom. Mår hon bättre av att man avlivar hennes katter som hon haft i 15 år??

Om du inte ens kan ta hand om din mammas katter hennes sista tid i livet ( hon är rätt illa däran och åker frekvent till sjukhus) vad säger det om dig som person??

Glad påsk på er