JAAAAAA!!!!!!

Bild: tdg.ch

Det trodde jag aldrig. Aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att det skulle gå vägen till ett brons ens. Och på vilket sätt han gjorde det! One man show Ferry.

Detta var större än Kallas guld. Mycket större, får det var helt oväntat.

Det är nästan större än OS -88 än när Tomas Gustafson tog sina guld och det tittade jag på bara för för att se min gympalärare Per-Arne Nilsson som var hans tränare. En gympalärare jag nog såg EN gång IRL, för han måste ha varit tjänstledig eller nått för att träna honom. Det var stort!

Men det här är större.

Vem grät inte ikapp med Wolfgang Pilcher?

Robert Zwahlen, du är förlåten.

Update: Jag ska fira detta med att köpa OS-mössan. Den virkade, randiga. Lär kosta en del skulle jag tro och den är säkert slutsåld med. Jakten är igång.

Bild: Janerik Henriksson/Scanpix