Lagen om livets jävligheter.

Fick sovmorgon imorse. Sov som en stock till strax före tolv. Vaknade av att jag mådde illa och kunde inte somna om. Spydde. Jag HATAR att spy. Släpade mig ner och tog en näve vitpepparkorn, alvedon och resorb. Satte mig i soffan och konstaterade att inte fan kunde jag ta och åka till Tupperwarepartyt som var kl 14. Eller?

Alltså Tupperware, jag har tjatat om det i åratal nu. Jag vet att det låter helt knasigt men jag vill verkligen gå på ett för jag ska köpa _____. Just nu kanske jag har glömt var det är men det lär man ju komma på om man är där eller hur?

Och gör man inte det kan man ju alltid köpa nått annat…

Bild: Tupperware.com

Nå, det här har grämt mig hela dagen. Men jag inser att även om jag mådde skapligt sen så hade det inte varit riktigt rätt och åkt ner och kanske smittat en massa andra. Men va fan.

Så nu hoppas jag på att det kommer igen, SNART.