Syster S hade ju faktiskt rätt. Värma välling på spisen tar ju faktiskt ingen tid alls. Jag är förvånad. Börjar överväga ett mikrofritt liv, men maken tittade på mig som jag tappat förståndet..

Får kika på Boländerna i helgen vad dom har.

Supertrött idag, men nu är det faktiskt mitt eget fel som inte kunde slita mig från Nobelfesten. Känner mig lite besviken på henne majestät Drottningens klänning faktiskt, tyckte den var trist och blek. Victorias klänning får gott betyg i tidningarna men nja och prinsessan Madeleine satt och skrattade under Herta Müllers rörande tal om att växa upp i en diktarur, skämmes. Där kom det tårar igen.

Dom första kom på prisutdelningen. Den lilla alzheimerssjuka farbrorn är den första kungen gått fram till alla andra får gå fram till honom, sorgligt tyckte jag och det är ju nått visst med dessa tacksamma gubbar och tanter. Tänk en RIKGTIG kung liksom, de skakar hand och bugar och bockar och bugar igen – gulligt.

Apropå tårar kommer det väl komma ikväll igen när det är Idolfinal. HEJA CALLE!! Han är inget annat än BRILJANT och det har jag tyckt sen hans audition. Älskar hans röst och hans moves (speciellt minen när han ser retarded ut :-))

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Hatar conehead Erik och hans gapande. Har ni sett ådrorna i pannan och på halsen när han sjunger. Seriöst, jag har svårt att se hur han ska kunna göra en egen karriär och inte sjunga 80-tals rock covers…

Något helt annat, klockan är åtta och det är fortfarande mörkt ute. Deprimerande eller vad?? Note-to-self: måste ställa om timrarna till nio.

Nåväl, kommer att titta på På spåret först och sen Idol tycker om att kunna spola reklamen. När får man veta vem som vinner. Måste man vänta till klockan 23? Det måste man ser jag i tablån på Superstart. Kanske ska kolla på det med då.

Superstart förresten. Dagens tips: lägg till Gävlebocken på länk som uppdateras var femte sekund. För du har väl superstart.se som startsida om inte borde du ha det, den rockar fett nämligen!

Nå, måste sluta svamla och kolla mitt CafeWorld mitt index har sjunkit till 19 och jag vet inte varför.. måste bygga om så här kan vi inte ha det!

TTFN