Så att sova till en halv sju – sju är ett minne blott.. ack ack.. Nu är det mellan fem och sex som gäller igen, suck. Imorse kom han in 05,20. Det är inte kul. Allt före sju är natt för mig. Så vad göra. Fick väl ligga några minuter nackdelen med det är att han oftast väcker Bebis, men man har inte direkt lust att gå upp då.

Nå idag gick jag ner och gjorde välling och satte på TVn, Teletubbies var önskemålet. Upp igen till skrikande bebis och amma och ja, vi somnade om uppe.

Vaknade halv sju av skrikande barn och brinnande mikro. Stackars barn hade fått den briljanta ideén att göra mera välling… Nappflaskan var helt nedsmält och brann och det var kraftig rök på hela nedervåningen. Så det var bara att slänga ut den på rampen. Nåväl, den var ju trots allt ingen höjdare så vi får se om tomten kanske kommer med en ny, finare (finns det barnsäkra?) och framför allt bättre, men den hade radio.

Har fortfarande köksfönstret öppen, men lukten sitter i.

Ser nu i Coop byggbladet att vi har brandvarnare för 29kr ska nog försöka inhandla ett par…