Morgon, för god är den inte..

Barnet har gått från runt sju halv åtta till sex och imorse rekord 05,45. Vilket ju var standard förr (herregud). Visserligen hade blöjan läckt så det var blött i sängen men ändå. Men han var vaken så lika bra att gå upp man kan iaf få en stund att vakna på efter frukost. Bara man får sitt te och kan surfa lite liksom. Har ju som bekant uselt morgonhumör och är en slowstarter, han med tack o lov..

Känns ju extra trist när det är mörkt till sju ute och minus grader, hua och det här med morgonrock är ju både på gott och ont. Skulle lätt strosa runt i den fram till lunch, vilket ju också gör att man känner sig tröttare och sunkigare..

Så nu ska jag klä och fixa mig så får vi se om jag blir piggare. Tänker också ta den där turen till Gävle (trots minus grader) säkert halt men det blir att köra lite saktare och sätta på vinterdäcken i helgen tror jag bestämt och sen skulle jag vilja köpa året-runt däck, smidigt. Men å andra sidan skulle vi ju köpa en ny bil innan Bebis föddes också.. hoho..

TTFN