Onsdag: bvc. sprutor – gråt. vikt – bra. sedan stan, fika på jobbet och semistorhandla på Coop och kolla lite kläder.

Torsdag: kolla på gym med mammagruppen, borde träna men vill inte.. fika med mammorna sen till tierp. lämna bok och amma på bibblan. letade efter kommunens second hand, hittade den ej. skäms handlade på Lidl, de har endel bra saker FAKTISKT.

Fredag: stan igen. rände runt med syster o barn. ÖoB, Röda korset, Biltema, Coop, Elgiganten (suger!). hem till henne o fika/lek sen möta erik efter jobb, köpa gipsbruk på Bauhaus, ny mobil på Expert och godis på ÖoB – japp var där igen..

Min mobil har varit död sen vattenläckage i väskan i söndags. Eller man kan svara om den ringer, that’s it. Så jag köpte ju en ny; enkel, billig & acceptabel – nokia 2760. Sen på kvällen när vi skulle dra igång den nya.. tada.. GISSA.

Ja, helt rätt! Då funkade jävelskapet.. Känns så surt när man inte köp en telefon man verkligen vill ha, men man kanske vänjer sig.

Middag på Donken på vägen hem och godis till Idol.

Idol ja. Hur f*n tänkte juryn?! Jag blir seriöst förbannad när de ger Camilla en chans till! Ett hån mot de som verkligen kan sjunga. Hon kommer bli kvar ett tag med som Lasse Brandeby i Let’s dance. TYVÄRR!

Lördag. Håller på att slita ner takpappen i framtida datarummet och TADA råspont = LYCKA. Den ska vit målas – blir kanon hoppas jag. Skulle också vilja måla golvet sen randigt, E MYCKET tveksam…. Fortsätter även ta ned gamla tapeter.. Ikväll hemmagjord pizza och Körslaget.

TTFN