Härlig dag vid badet. Barnen har lek i vattnet hela dagen, den lilla har mest sovit och vi vuxna har suttit i våra brassestolar vid strandkanten med iste (hemmagjord). Lagom mycket folk också gillar inte när det är knökfullt.

Hann med lite shopping också för maken behövde nya finbyxor till begravningen på torsdag och så passade jag på att shoppa lite jag med såklart. Ingen märkvärdigt dock. Det är lite svårt med toppar när man ammar och alla andra feta människor hade redan köpte de tightsen jag ville ha…

Sedan Max till middag tyvärr, så var det med dom kolhydaterna. Men ska ju ändå äta smörgåstårta på torsdag. Nedtrappning kallar vi det.

Barnet somnade när vi var fem minuter hemifrån, får se om han sover hela natten och när han vaknar imorgon.

Nu leta på nått i bokhyllan att läsa och off to bed.

PS Det är inte utan att det värmer lite på kroppen. Solen har tagit rätt bra idag alltså..