Igår fyllde jag år (hur många kan vi låta vara osagt, oviktigt i sammanhanget ;-)) Hur som helst, min mormor, mamma, systrar med barn var här hela dagen. Vi fikade, pratade, fikade och hade det trevligt. Pavlovan var väldigt god om jag får säga det själv.

Dagens Note-To-Self: inte baka kakor med choklad på sommaren!

Vi diskuterade namn, kom inte fram till någonting. Var på kyrkogården, men se nedan, utan papper, penna och minne. Såg ett brudpar dock som skulle fotas efter bröllopet. Sedan skulle de åka iväg i en tada… HUSBIL. Så ooottroligt tokroligt – NOT.

Hur som helst:

Idag var svärföräldrarna här. De envisas med att fira min födelsedag varför vet jag inte de kunde ju lägga den tiden och pengarna på sitt barnbarn istället tycker jag, men det är ju lättförtjänta pengar och jag fick ju faktiskt INGENTING av min kära mor… hint hint

Kontentan av det här svamlet är: Idag kändes de två timmarna som fem och igår kändes de fem som två. Hur olika det kan vara..

Nu är frågan om det finns någon Alligatorsåg kvar på Coop för halva priset eller om jag helt enkelt ska köpa en motorsåg och om jag kan handha denna motorsåg utan att förlora viktiga lemmar.. “Man kan kasta in hatten” – Lars Ekborg

Någon som vet?