När vi kom hem från kalaset i stan hade ju grannen på kullen 30-års kalas och allt var väl frid och fröjd till typ 23-24. Då började musiken dåna, shit pommes frites. I med öronproppar så gick det att sova nästan. Sen vaknade jag en sväng vid fyra. FYRA och då hade de få ihärdiga som festade vidare kommit in i stadiet, kan inte lyssna klart på en hel låt och blandar helt vilt.. Dolly Parton medley, Over the hills and far away och guldkornet Sweet home Alabama, fy fan, på högsta volym så det dundrade. Så håll det på till klockan 5. FEM!

Hur packad är du inte om du tycker att Sweet home Alabama är en bra låt?!

Av en ren händelse fick jag reda på av mormor att de skulle ha fyllekalas annars hade jag inte ens vetat nått. Om du ska dåna musik till fem på morgonen, kan du väl åtminstone upplysa de närmaste grannarna om saken tycker jag.

En liten lapp i brevlådan eller är det bara jag som hakar upp mig på sådana här saker?

Dom ville vi skulle komma upp jag och barnet så barnen skull få lära känna varandrar. NO CHANCE IN HELL eller åtminstone inte förrän jag slutar förakta dom eller när grisar flyger..

Ser att de håller på att ta ner sitt “partytält” gjort av byggställningar. Vem fan bygger ett partytält av en byggställning?